Friday, 30 September 2011

tak sangke lah pulak..

aku tak sangke lah boleh jadik macam ni. .
aku tahu aku ni kasar, aku ni bukan lemah lembut pun.
tapi sejahat jahat aku , sekasar kasar aku, aku tak pernah pun nak cakap BF aku BABI . tak pernah nak cakap dia bodoh dengan senang senang. sebab benda kecik yang tak masuk akal.! ehh! gila lah kau perempuan. aku ingat kau sopan, tapi rupenya kau ni rude gila.
well,aku bukan nak cakap yang aku ni well manner sangat lahh. at least aku tahu lah nak jage hati lelaki. aku tak kurang ajar sampai mcam tuh sekali. aku hormat lah die as bf aku.

ergh, buat malu parents je lah. kalau aku ni, lain lah cerita, parents aku orang kampung , takde education.
lain lah kau..parents kau orang besar, educated..tapi perangai kau?? ishh!
dapat bf baik, penyabar lagi..tak hargai..adoi2..sayang lahh...
perempuan sekarang ni dah semakin terukk....


*eh3! kenape lah aku nak marah sangat nih..haha..
lantak kau lah . itu hal kau..aduihh..ape lah..ngeh3!


KAU DAH BLOCK AKU?

haha..kau dah block aku??bagus3!. tahniahh..;D
kau dah block aku. tapi aku tahu kau masih bace blog aku..so, aku ade sikit pesanan dari seorang kakak kepada adik.

pergi belajar je lah kat rumah tuh we..spm pon kau tak habis lagi..kau nak tunjuk bagus dekat aku pulakk..ergh! sakit pulak hati aku dengan skap kau lahh..



mood: menyirap tak tentu pasal.


esok dah start kerja. gilaalahhhhh!

syg, ilove you okay. ;)

onlythebestcanwin;))

3 comments:

  1. sbar kak...biasa la tu org klau ckp sdp mulut je tnpa fikir prasaan org:D

    ReplyDelete

leave a comment :)