Monday, 1 August 2011

i love august!

aku suke bulan ogos..!
haha..bukan sebab ape pon...
sebab birthday aku bulan ogos..hehe..
6 ogos is my bday..!
so, genap lah umur aku 18teen..yes..
aku dah dewasa..dewasa la sangat kan? haha..

x sabar rasenya nak tunggu..siapalah yg akan 1st wish bday aku...
selalunye hariz kan..tapi kali ni nak tggu lah siape lak...siape2 pon aku x kisah..;)
sebenarnye bukan ape2 yg menarik pon pasal bday aku...
kek? jgn haraplah..
hadiah? jauh sekali...
dah biase dah.,dari kecik,.2 lah style parents aku...
ape bole wat?
terima je bahagian aku...
aku agak jeles lah bile ade org,bday die siap kek...hadiah bagai...
tapi aku?
xde maknenyer....
xpela...abg aku akk aku, pon same jugak...;)


cerita pasal birthday..
dah 3 org bday kawan aku aku lupe and lmbat nak wish...

1st..syakilah...sorry kawan..aku x tengok kelendar...and aku x online...

2nd ..azalina..sorry...bile ko call aku gune call free baru aku teringat...
sorry beb...tarikh pon aku x ingat sekarang ni...;(

3rd..zulaiha..dah 2 hari bday ko ,baru aku ingat..maaf....;(

sorry kawan..
aku harap korang x lupe bday aku..hehe...

No comments:

Post a Comment

leave a comment :)